‘Clinica Del Pie’ Chiropody Clinic By EstudiHac (ES)



'Clinica Del Pie' chiropody clinic by estudiHac, photo: David Zarzoso

‘Clinica Del Pie’ chiropody clinic by estudiHac, photograph: David Zarzoso

A combination of wood and marble distinguish estudiHac’s design and style for ‘Clinica Del Pie’, a chiropody clinic in Valencia, Spain.

'Clinica Del Pie' chiropody clinic by estudiHac, photo: David Zarzoso

‘Clinica Del Pie’ chiropody clinic by estudiHac, photograph: David Zarzoso

“It is an stylish and harmonious room which has as inspiration the outdated consulting rooms of healthcare specialists, exactly where the resources conveyed the job’s seriousness.” says estudiHac. “On a single hand, the walnut wood goes across the clinic, utilized on the floor, the reception wall and furnishings. On the other hand, a specific variety of marbles in different hues invites us to come in from the door and welcomes us at the counter.”

'Clinica Del Pie' chiropody clinic by estudiHac, photo: David Zarzoso

‘Clinica Del Pie’ chiropody clinic by estudiHac, photo: David Zarzoso

For colors, black is current in the windows and padded chairs in the reception, which “brings the elegance and seriousness required”, while green mixed in the chair backs recalls health-related uniforms employed in the working rooms.

'Clinica Del Pie' chiropody clinic by estudiHac, photo: David Zarzoso

‘Clinica Del Pie’ chiropody clinic by estudiHac, photo: David Zarzoso

A bright space which makes the most of natural light from huge windows, “The visual transparency in the reception spot displays the connection of all the factors that manufactured up the venture and combines with the printed glazed glass for the diverse personal consultations.”

'Clinica Del Pie' chiropody clinic by estudiHac, photo: David Zarzoso

‘Clinica Del Pie’ chiropody clinic by estudiHac, photograph: David Zarzoso

Surface – 100 m2
Spot – c/ Parque Mestre Ferrero nº 15. Ontinyent. Valencia. Spain.

to the estudiHac site

see more interiors on 2015interiordesign